Träning :)

2011-08-23, 21:06:29 / Kategori: Allmänt

Dagens träning:

Löpning löpband 4 km

Nacke och axlar maskiner, 5 st, körde 2*10 på alla

Två magövningar, på första 2*15 (ligger på en bänk med raka ben övermarken lyfter upp dem mot mig o lyfter rumpa och ländrygg) och 2*10 på varje sida av magen på andra övningen, man lutar sig med höften mot en kant med sidan av kroppen o har raka ben, sedan går man så långt ner man kan med överkroppen o till man kommer ända upp igen.. Då tränas " kärlekshandtagen" :)
Jag avslutade med en maskin för rumpan, man sätter undersidan av foten mot en pedal bakom sig med böjt ben vid knät och sparkar bakåt, körde 1*10 på varje ben, 50 kg..

Sen har jag varit o köpt böcker inför skolastarten på Karlstads Universitet på Måndag:) Ska bli spännande detta:)
Ska börja på ett Biovetenskapligt program, Receptarie utbildningen.. Vilket leder till att man blir läkemedelsexpert :) Längtar faktiskt :)

Nu ska jag skumma igenom några häften kemi från Kemi B och kika lite i de nya böckerna:)

Imorn händer inget spec men på torsdag firar jag och älskling 4 år ♥

Nej nu blir o läsa lite :)

 

Ha en mysig kväll:) det ska jag ha i min nya pyjamas från H&M ;)

 

Kram!!


Fredags-Mys

2011-08-12, 21:07:51 / Kategori: Allmänt

Idag har vi tränat.. blev inget igår..Träningen idag bestod av löpning 6,1 km,kändes rikgtigt riktigt bra;) Ska försöka mig på 7 km nästa gång.. Milen närmar sig ;)
Efter löpningen åt vi mat på Hammarö hos svärisarna och solade, tusan så skönt det var:)
Jag och älskling övade även på att chippa, långgolf ;) vi försökte chippa i en korg några meter bort.. satte iaf 2 st :)

Nu blir det super-mys med min älskling :)

Imorn blir det en heldag med mina töser ♥ Först shopping,bio och mat på nån servering med min goa vän Cissi och efter det åker vi på partajj hos Mads, där det blir drinkar, vin och Wii spel :) Hoppas även att Nettan o Tove kommer oxå, bästaste tjejerna ♥

Ni får ha en mysig Fredag, mys i massor vettja;)



Torsdag:)

2011-08-11, 14:01:08 / Kategori: Allmänt
Usch sov alldeles för länge idag.. Måste vända på dygnet ;)

Idag händer nog inte speciellt mycket.. är hyfsat bra väder i dag iaf:) men vill att det ska vara sådär riktigt varmt med sol o blå himmel igen.. gärna i 2 veckor till:) för nu dröjer det ju ett år till nästa sommar :(
Men men får göra det bästa av situationen ;)

Blir iaf träning idag.. Löpmning på Kilene, ska bli gött ;) glömde lägga till på träningen senast att jag även gjorde utfall, 2*10 direkt efter löpningen:) är bra att skriva här så man minns vad man gjort ;)

Nej fixa lite i lägenheten och så där :)

Hoppas ni får en fin dag:)!!

Träning :D

2011-08-08, 20:38:16 / Kategori: Allmänt
Äntligen har jag tränat efter 13 dagars uppehåll :) har istället njutit fullt ut av sommaren ;)
Men nu är jag igång igen :)
Blev 6 km löpning, i ett löpspår som består av 80% uppförsbackar.. Trodde inte jag skulle orka 6 km.. när det var så långt emellan.. men flera månaders träning har ändå satt sig i kroppen :) gick självklart lite trögare än sist men jag klara det :)

Blev ingen mer träning än så.. känner mig febrig så vette tusan om jag skulle ha sprungit.. men men.. Hoppas det släpper :)

Håller på o tvättar nu.. Snart klar.. blir att hämta kläderna om en stund bara :)

Tips på nån bra film:)? är nämligen det som gäller när jag är klar med tvätten.. Krypa ner i sängen med en film o en skål popcorn;)  hoppas jag mår bättre sen:)

Ha en mysig kväll :)


En bild från midsommarafton då jag fyllde 25 ♥

Hemma igen:)

2011-08-07, 19:09:59 / Kategori: Allmänt
Klev innanför dörren för en halvtimma sen o hoppade rakt i famnen på min älskling, har saknat honom så♥
I torsdags bar det av till Liseberg med ett gäng glada brudar, vi hade jätte kul :) men blev en lång dag, åkte  kl 7 på morgonen och kom hem 0.30 på natten ;) men det var det värt.. Åkte min favvo karusell, Balder, 3 gånger den är såå rolig :) fick även en ny favorit i Kanonen, var så nervös över att åka upp och ner men det var svin kul ;)

Atmosfear däremot vågade vi inte ;) haha.. men nån gång ska jag åka den :)
Åkte redan i onsdags hem till Kroppa då vi skulle åka därifrån :)
Min älskling har varit på grill/kräftskiva Fredag till Lördag så jag stannade kvar i Kroppa hos mamma o pappa :)
Så kom precis hem som sagt.. skönt att vara hemma men har haft jätte mysiga dagar:)

Igår drog pappa fram grejer så vi kunde kolla på diabilder från när mamma o pappa träffades (innan jag o bror fanns) samt massa bilder från när jag och lillebror föddes och var små, var så mysigt ♥ Satt i ca 2 1/2 timme och kollade genom mängder av bilder :)

Nu ska jag fixa lite här hemma och läsa klart det sista i första boken i serien True Blood.. Den jag läser heter DEAD UNTIL DARK  :) finns hela 10 st.. Ni MÅSTE läsa dem :) snart klar med första o den är super bra:) dock skriven på engelska men bra träning då jag snart börjar min Receptarie utbildning på uni där böckerna är skrivna på engelska :)

Och ikväll är det Dexter :)

Kommer även slänga in lite bilder från Liseberg så fort jag får dom av Mads samt göra ett inlägg om min 25-års fest med bilder:)!!

Ha en mysig kväll:)

Kraam


Hinner inte med..

2011-08-02, 19:13:35 / Kategori: Allmänt
Haha :) så fint väder och jag har lovat massa inlägg som inte kommit in här ;) Får se senare om det hinns med :) hade ju 25-års kalas hos oss i Lördags, o satan i gatan va skoj det var, fick jätte fina presenter och efter det 3 timmars grymt dansande och goda drinkar på Blue Moon Bar :) Tack rara för att ni kom <3

Nu ska jag och min älskling käka mat, spaghetti o köttfärssås , MUMS ;) blir ev en löprunda efter maten.. Slarvat med träningen men varit så varmt, så har valt att sola och bada istället ;)

Vi har även varit på söta Savannahs 1-års kalas idag :) Savannah är min pojkväns kusins barn, så söt så, sist vi såg henne kröp hon och nu går hon :)!! Går fort :) Jag, Savannah och svärmor passade på att bada oxå, skönt som tusan var det i vattnet :)!!

Igår var det även en heldag i Mariebergsskogen med Mads och Nettus.. Kvällen bjöd på uteservering, det blev käk på Score och kvällen avslutades med minigolf, samma gäng även nu plus att Erik hakat på :)

Nej äta nu :)

Kram på er :)!!