Söndag:)

2010-10-24, 13:14:02 / Kategori: Allmänt

Söndag idag..snart är helgen slut.. igen.. sjukt fort går det men är bra, då är det snart jul och en termin i skolan är snart avklarad :) hoppas jag får godkännt på allt bara:)

Har min första tenta om två veckor, den är väl den jag är mest nervös för..och matten.. man har ju ett litet tryck på sig att man måste klara det mesta för att inte få mindre lån:) måste ha alla pengar för o kunna försörja sig ju:)
men det ska nog gå bra :)

Blev ingen tipspromenad, min älskling var så trött :)

Har suttit lite med kemi.. blir mer senare.. ska gå egonom fyra sidor till.. kör ett kap per dag.. så har jag mer än en vecka på mig att plugga inför provet :)

Nu ska jag snart iväg på innebandy match, har laddat upp med en tallrik fiberhavregryns gröt och en macka:)
Är inte mega sugen på match tyvärr.. är fortfarande krasslig.. ont i halsen o allmänt hängig.. varit så flera veckor nu.. bryter liksom aldrig ut.. glad för det, men jobbigt o vara halvsjuk hela tiden:(


Så beror på halsontet, annars älskar jag ju innebandy :) och idag är det med så många töser jag inte sett på jätte länge så kör det jag orkar, men brukar ju bli att jag spelar hela matchen iaf om jag känner mig själv rätt ;) hihi


Ska övertala älskling om att äta tacos ikväll, vore gott efter match o så :) hihi

Nej nu ska jag kila o byta om o grejja :)

Puss o kram!!


Lördag :D

2010-10-23, 20:41:45 / Kategori: Allmänt

Redan Lördag kväll, helgerna bara springer förbi:)
Igår efter skolan så blev det att laga mat.. gjorde stek o potatis med en stor grönsallad till, gottit värre :)
sen blev det tv o film:) gick o la mig vid elva var så trött.. kändes som jag hade feber inatt.. frös som tusan, låg med både täcke o filt .. usch.. ingen feber idag men allmänt seg :)
Idag har vi varit hos svärisarna och bytt däck på bilen, älskling har bärt upp en ny torktummlare och skjutsat sin mamma på hockey, jag har klippt svärfar, och pluggat kemi..
Precis ätit nu, och kollar på en skön komedi på trean:) blir bara filmmys ikväll, har hoppat i min one-piece och myst upp mig i soffan under en filt :) väntar på att baby ska spela klart och krypa upp bredvid mig:) ♥

Får se va det blir för film, Sugen på Sin City faktiskt, bra film det :)

Imorn blire tipspromenad, plugg och innebandymatch om jag inte mår dåligt, lite halvförkyld.. men ska att gå bra ;)

Just ja, lillebror och hans Helsingborg vann på hemmaplan igår i Superligan, 10-7 mot Balrog:) Lillebror skötte sig bra, blev 2 mål (ett bortdömt zorro mål dock) och 2 assist:)
Grattis till vinsten :)

 

Nej välja film nu:)

 

Ha en mysig helg :)

Puss o Kram


Men oj då, bloggar sandra;)?

2010-10-19, 18:13:54 / Kategori: Allmänt

Ja jag har varit riktigt dålig på det ett tag minsann:)
Min söta svärmor påminnde mig om bloggen här om dagen, hon var lite ledsen över att jag knappt skriver längre :) men ska försöka bättra mig nu:) Och gissa om du blir förvånad nu Bettan när du kommer in och ser att jag skrivit o ct det inte längre står Tisdag kväll... som rubrik:) som det gjort nu i två månader ca:)

Idag har det regnat hela dagen, var skönt att slippa gå till skolan idag o slippa gå ut :) Har skriviti mitt PM idag.. men upptäckte att det är massa stavfel och så.. får trixa lite till.. vi ska ha med det på fredag och gå igenom i gruppen, sen kan man ju ändra det efter i värsta fall:) vet inte heller om jag fattat rätt :) men det märks:)

Även matteboken har jag suttit med idag, håller på nu, älskling hjälper mig just nu:) men snart blir det inget mer plugg idag, huvudet börjar bli segt :) drar till matte stugan imorgon efter lektionen också:)

Disken har jag även fixat idag.. dukti duktig.. hehe

Imorn blire o städa.. usch.. skjutit fram det allldeeeeles för länge nu.. kommer hem halv ett..så då blir ja tvungen ;)

ikväll blire bara o glo på tv under en filt i soffan:) känner mig halvförkyld.. vilket jag gjort ett tag nu, bryter aldrig ut, vilket jag är glad för :)

 

Förresten, var inne på CDON och kikade idag, det ska tydligen komma ett Super Mario All star spel till Wii:) gissa om jag blev glad:) Ska nog gå in och förhansboka det, Mario Löwer som jag är :) kostar 299:-.. har kostat 449:- så ett litet kap :D

Nej ska kila nu:)

Ha dä så bra:)!!

Kraam